[icecast] Wont Stream

Martin Blackwell djdij at handbags.freeserve.co.uk
Sun Jan 5 02:33:02 PST 2003



I've had problems streaming using Wa3. Try using Oddsocks latest version of
the Wa2 Oddcast DSP in both Wa2 and Wa3 (using Wa3s 2.xx plugin host).

Also try using Oddsocks Win32 build of Icecast2.
----- Original Message -----
From: "David Lewis" <david.lewis at drlnet.co.uk>
To: <icecast at xiph.org>
Sent: Saturday, January 04, 2003 2:23 PM
Subject: [icecast] Wont Stream

<p>> Hello,
>
> I have just setup an Icecast server on a FreeBSD box.  Everything was
setup
> fine, and the server runs fine.  It will accept shoutcast connections and
> stream them fine - so there is no problem with that.
>
> The problem is streaming Icecast.  I am using the OGGDSP plugin for Winamp
3
> and when I connect it - it will look as though everything is connected but
> there is no lights flashing on my modem which means there is no data being
> sent.  When I try to start a song, it disconnects me.  The icecast.log
says
> it was a bad password - but I know this is not the case because it is the
> right password, and if I change it in the OGGDSP in Winamp it will say bad
> password and disconnect me straight away.
>
> Any Ideas?
>
> Thanks,
>
> David
>
>
>
> --- >8 ----
> List archives:  http://www.xiph.org/archives/
> icecast project homepage: http://www.icecast.org/
> To unsubscribe from this list, send a message to
'icecast-request at xiph.org'
> containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
> Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.
>
>

<p>--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list