Sv: [icecast] chopped audio problem

Arvid Gregersen arvid at playrec.dk
Tue Mar 27 09:07:29 PST 2001



I just found out something weird about this. In realplayer it doesn't chop as much, but is does shut the entire stream off all the time (every 45 seconds or so). Weird. I tried disabling metadata and everything got REALLY messed up. Chopped audio to a point where a song 4.5 minutes long takes 1.5 minutes. What to do?

Arvid

----- Original Message ----- 
From: Jack Moffitt <jack at icecast.org>
To: <icecast at xiph.org>
Sent: Tuesday, March 27, 2001 7:37 PM
Subject: Re: [icecast] chopped audio problem

> Turn off metadata and see if the problem goes away.  Just for grins.
> 
> metadata should work fine.  I tested jwz's 1.3.10 server yesterday.
> 
> jack.
> 
> > I do use metadate since i need people to see the titles.
> > I use livecast in mixer mode.
> > The chopping starts right away
> > I don't use VBR (I commented it out at least). The mp3's are made with XING audiocatalyst (for windows) so I don't really know. Sorry.
> 
> --- >8 ----
> List archives:  http://www.xiph.org/archives/
> icecast project homepage: http://www.icecast.org/
> To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
> containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
> Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.
> 

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list