[icecast] Problem connecting to icecast2

Kristoffer R. Munroe krism at ragemp3.com
Thu Apr 15 08:53:33 PDT 2004



Well I think that I see where the problem is.. That is exactly right.

[root at wyatt icecast]# ices -c /home/icecast/ices.conf
Unknown Node: Server
Unknown Execution keyword: Base_Directory

<p>I dont think that ices is actually using the settings in the Server section of
the config file.  That would explain why the passwords are different.

<p>So I guess that I will try to set it up with the command line.

I wonder what is wrong with reading in the server settings?

<p><p>At 08:47 AM 4/15/2004, you wrote:
>Tim Schuh wrote:
>
>>Kristoffer R. Munroe wrote:
>>
>>>                 <ices:Password>hackme</ices:Password>
>>
>>>DEBUG: Mount: /mymp3stream, Password: letmein
>>
>>Are these not significant?
>
>When I was using ices 0.3 I had significant problems getting ices to read 
>the config file, it just seemed to ignore it, as it would also seem in 
>this case.  I gave up and just configured everything via the commandline 
>switches.
>
>Stephen
>KUCS.net
>--- >8 ----
>List archives:  http://www.xiph.org/archives/
>icecast project homepage: http://www.icecast.org/
>To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
>containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
>Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list