[icecast] Winamp icecast streaming broken?

Ryan Underwood nemesis-lists at icequake.net
Mon Jan 20 01:15:01 PST 2003



Hi,

I have a few problems with Winamp 2.8. (I can't use or recommend Winamp3
because of all the various problems I've had with it.  It seems that Ogg
streaming is broken on ports other than port 80.  However, streaming in general
seems not to work correctly.

If I point the winamp client at an icecast or gnump3d server, it locates
the file or stream fine, buffers a bit, and starts playing... but then it
plays out the buffer without refilling it as it's playing, so it has to pause,
fill the buffer again, play the buffer, pause, etc.  (Does that make sense?)
So the winamp client suffers from interruptions constantly.  xmms and Sonique
latest versions work fine against the same servers.

Also, Winamp seems to play the stream too fast, actually at about 2x the
normal speed.  Is this a known problem?

Any fixes for anything mentioned here?  I would appreciate it.  Tired of
everyone having Winamp and not being able to listen in to our stuff...

Thanks!

<p>
-- 
Ryan Underwood, <nemesis at icequake.net>, icq=10317253
--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.




More information about the Icecast mailing list