[icecast] no go, same ices/icecast errors

harvey smith harvey at buskers.org
Fri Jun 29 10:10:46 PDT 2001



On Fri, 29 Jun 2001, Kirk Reiser wrote:

> Hi Brendan and all:  Well the upgrade libshout didn't fix the
> problem.  Here are more logs from ices and icecast.  They certainly
> don't tell me much.

hmmm, as I mentioned in earlier post I have the same problem, except
only about once a week or so. Simular log file entries complete with
the 'WARNING: Connect to yp.icecast.org failed' line. This happens
when my route to icecast is down (not very often).

Have you tried remarking yp.icecast.org out of the icecast.conf
file?

Harvey

> [ ... ]
> 
> I can't help wondering if the warnings about not being able to connect
> with yp.icecast.org have something to do with it.  The client it
> kicked sits all of 8 feet from the machine containing the server.  Now
> admittedly it goes out to the router interface card and back but that
> still isn't far.  The client machine is a pentium-200 not greate but
> not bad either.  Shouldn't have anything to do with ices crapping out
> either.  I'm not sure what other information might be relevant.  Any
> questions? hints? opinions!
> 
>   Kirk

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list