[icecast] Admin question[s]

Kevin Brouelette kevin1a at socal.rr.com
Fri Jun 1 19:04:04 PDT 2001



Jack Moffitt wrote:

> >
> >   I tried that and then it tells me 'bad password' but my password is set
> > properly in
> > icecast.conf.
>
> Run it in the foreground, and at the console, type 'set' to see what the
> passwords are set to.
>

Current settings
         encoder_password:      linuxcast
          client_password:      prettyplease
           admin_password:      letmein
            oper_password:      breakin

That's the problem.  :)  So it didn't use the password I set for admin in
icecast.conf.
Can you guide me as to why and then I promise not to bother you much longer.
Thanks for getting me 'in'.

Kevin

>
> > If I leave 'ADMIN' out it let's me in with the password.  So maybe my
> > icecast.conf is wrong[?]
> >  [attached]  BTW, this is not on a public machine,  just my private "radio
> > station" run on my lan.
>
> If what you mean is the stuf fyou posted before, that isn't the admin
> console, but you're logged in as a source.
>
> jack.
>
> --- >8 ----
> List archives:  http://www.xiph.org/archives/
> icecast project homepage: http://www.icecast.org/
> To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
> containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
> Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list