[Icecast] no sound for client

Rick Keniuk daddyo323 at gmail.com
Fri May 14 22:04:03 UTC 2021


Tried latest Firefox yesterday and streaming OPUS and FLAC do not play.
They appear to download rather than play.  MP3 and AAC were playing.
Chrome was OK.

On Fri, May 14, 2021, 2:33 PM _zer0_ gravity <zer0___ at hotmail.com> wrote:

> Are you trying to play the stream in the browser ?
>
> Most modern browsers should support that if you are using the actual
> stream url, and not the status page.
>
> You can try opening the url in VLC player for example.
>
> http://x.x.x.x:8000/mount
>
> If the streams opens without an error but you still don’t have any sound,
> you should check the BroadcastMyself settings.
>
>
>
> Grtz, Paul
>
>
>
> *Van:* Icecast <icecast-bounces at xiph.org> *Namens * Ron Otten
> *Verzonden:* Friday, 14 May 2021 19:13
> *Aan:* icecast at xiph.org
> *Onderwerp:* [Icecast] no sound for client
>
>
>
> Hi there,
>
>
>
> Can someone please help me.
>
> I have made a fresh Rasphian install on a Pi 3b and installed Icecast
> 2.4.4. Made the necessary adjustments in the config and connected with
> BroadcastMySelf 9,12 as source. When a connection is made, I see the mount
> with the right source appear on the Icecast Admin screen. When I login with
> a browser (Chrome and Firefox) with IP:8000 I get an Icecast
> Statuscreeen with information about the mount but no sound. Even when I
> click on the M3U, this is opened, but no sound. What could be the mistake?
>
>
>
> I would like to create a broadcastingsystem for a LAN not connected to the
> internet.
>
>
>
> thanks for all attention and help,
>
> Ron
> _______________________________________________
> Icecast mailing list
> Icecast at xiph.org
> http://lists.xiph.org/mailman/listinfo/icecast
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.xiph.org/pipermail/icecast/attachments/20210514/fa0d76ff/attachment.html>


More information about the Icecast mailing list