[Icecast] Issue with Wordpress in HTTPS and Icecast Stream URL in HTTP

Damien GENESTE d.geneste at illud.fr
Fri Mar 20 15:53:03 UTC 2020


It's worrrrrrrking, thanks Chip,

These commands was missing :

sudo ln -s /usr/local/bin/icecast /usr/bin/icecast2
sudo ln -s /usr/local/share/icecast /usr/share/icecast2


*BR*

*Ceelo*


On Fri, Mar 20, 2020 at 3:55 PM Damien GENESTE <d.geneste at illud.fr> wrote:

> Hello Chip,
>
> I have no error in my file. I also test my previous XML file that was
> working and it say the same error :  line 1: syntax error near unexpected
> token `newline'
> /usr/local/etc/icecast.xml: line 1: `<icecast>'
>
> BR,
>
> Ceelo
>
>
>
> On Fri, Mar 20, 2020 at 3:27 PM Chip <chiapas at aktivix.org> wrote:
>
>> Syntax error in your conf file.
>>
>> Check it from the command line using: *xmllint icecast.xml*
>>
>> That will show you the error.
>>
>> Or use something like this: https://xmlvalidation.com/
>>
>> Probably an unclosed tag.
>>
>> You're welcome. Don't mention it :o)
>>
>> Chip Scooter
>>
>> On Fri, 20 Mar 2020 at 14:06, Damien GENESTE <d.geneste at illud.fr> wrote:
>>
>>> Hello,
>>>
>>> Thank you for your help. I tried to follow steps on your link but it
>>> didn't work. I used this one :
>>> https://weekly-geekly.github.io/articles/350236/index.html
>>>
>>> I finish all steps but when i try to launch icecast with : su icecast2
>>> -s /bin/bash icecast -c /usr/local/etc/icecast.xml
>>>
>>> I get this error : /usr/local/etc/icecast.xml: line 1: syntax error near
>>> unexpected token `newline'
>>> /usr/local/etc/icecast.xml: line 1: `<icecast>'
>>>
>>> Do you know how to fix it ?
>>>
>>> BR,
>>>
>>> *Ceelo*
>>>
>>> On Wed, Mar 18, 2020 at 7:34 PM Chip <chiapas at aktivix.org> wrote:
>>>
>>>> How about this:
>>>>
>>>>    - https://serverok.in/centovacast-enable-ssl-on-icecast
>>>>
>>>> You're welcome. Don't mention it :o)
>>>>
>>>> Chip Scooter
>>>>
>>>> On Wed, 18 Mar 2020 at 15:31, Damien GENESTE <d.geneste at illud.fr>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> Hello,
>>>>>
>>>>> Configuration :
>>>>> - Debian 8
>>>>> - Wordpress 5.3.2 (Apache)
>>>>> - Icecast 2
>>>>> - Radio web player : Streamcast
>>>>>
>>>>> I just installed my Web radio that was working correctly in full HTTP.
>>>>>
>>>>> I add a Lets Encrypt certificat on my Wordpress that is now in HTTPS.
>>>>> Since my Wordpress is in HTTPS, my stream on the website is not working.
>>>>> The direct Link in HTTP is working correctly.
>>>>>
>>>>> I checked on the internet and it say "mixed content do not work". I
>>>>> was not able to find a simple procedure to add HTTPS on my Icecast stream
>>>>> link.
>>>>>
>>>>> Could you please hell me with this ?
>>>>>
>>>>> Best regards,
>>>>>
>>>>> Damien
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Icecast mailing list
>>>>> Icecast at xiph.org
>>>>> http://lists.xiph.org/mailman/listinfo/icecast
>>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Icecast mailing list
>>>> Icecast at xiph.org
>>>> http://lists.xiph.org/mailman/listinfo/icecast
>>>>
>>> _______________________________________________
>> Icecast mailing list
>> Icecast at xiph.org
>> http://lists.xiph.org/mailman/listinfo/icecast
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.xiph.org/pipermail/icecast/attachments/20200320/2aa5b7ed/attachment.html>


More information about the Icecast mailing list