[Icecast] Icecast Server doesn't start even after being properly configured

bubba watson bubba4lyfe at gmail.com
Wed Feb 1 00:28:08 UTC 2017


Do you get a specific error message? Or does it say server failed to start?

Get Outlook for iOS




On Tue, Jan 31, 2017 at 6:19 PM -0600, "Edgar H" <kaotixpro at gmail.com> wrote:










Thanks for the response Robert, but the situation stills the same. Tried with all the possible IP addresses and forwarded again the port 8000 but still the same.

2017-02-01 0:56 GMT+01:00 Robert Jeffares <jeffares.robert at gmail.com>:

  
    
  
  
    



    
    

    On 01/02/17 12:04, Edgar H wrote:

    
    
      

      
      I've changed the <hostname> to my public IP address
    

    

    try changing it to the IP address of the computer you are running it
    on.

    

    to see it from the outside world port 8000 needs to be forwarded to
    the same computer

    

    regards

    

    Robert

    

    -- 

      Communication Consultants
      

      64 Warner Park Avenue 

      

      Laingholm 

      

      Auckland 0604

      

      09 8176358

      

      0221693124

      

      06 650 6087

    
  


_______________________________________________

Icecast mailing list

Icecast at xiph.org

http://lists.xiph.org/mailman/listinfo/icecast









-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.xiph.org/pipermail/icecast/attachments/20170201/67b126a3/attachment.html>


More information about the Icecast mailing list