[Icecast] Errors using icecast!

Thomas B. Ruecker dm8tbr at afthd.tu-darmstadt.de
Wed May 20 06:31:43 PDT 2009


Steven Jones schrieb:
>
> Good day,
>
> I have been using Icecast 2.3.1 for sometime now, but recently I have 
> not been able to run SAM broadcaster using Icecast. Sam says that my 
> mount is inactive because it can’t be found.
>
Did you check the manual for your software if it explains that error.
I'm not familiar with this commercial software.

> Is there a problem with Icecast?
>
Maybe, maybe not. Hard to tell from an very vague description. Did you 
check the error.log for your icecast server?

> I have heard that spacial audio has gone to shoutcast.
>
I couldn't care less...

> What can you do to help me set up Icecast to run radio stations?
>
I/We can help you with the icecast part. I can't help you with the 
commercial software (SAM). For help with that software contact the 
software vendor.

> I have tried all the forums, but nothing seems to be working. Can you 
> help?
>
Maybe, if you are able to describe the situation in a way that people 
here on the mailing-list can get an idea what might be wrong.

Cheers

Thomas

PS: There is also an IRC channel #icecast on irc.freenode.net - Feel 
free to join, but be very patient for answers. There's not always 
someone looking at their screen.

PPS: If you want to find out how to ask questions in a way that gets 
more useful answers I recommend: 
http://catb.org/esr/faqs/smart-questions.html


More information about the Icecast mailing list