[Icecast] Icecast dies

Fred Black fred at batanga.com
Wed Jul 27 05:51:09 PDT 2005


I'm running the Windows EXE, Oddsock's compiled version of July 13, 2005.
I have 1 server running Icecast that generates the streams, and 3 servers
that pickup these streams via relay and distribute the streams to our
listeners.  In other words, I have 3 servers in a cluster that the clients
connect to.  All three of the cluster servers use the exact same icecast.xml
file.  The three servers are identical.  On one of the 3 servers, Icecast
will just go away, no error message, no message, nothing in the logs, etc.
I made a little watchdog app to check every few seconds if it was running
and if not start Icecast.exe again, if it restarts Icecast, it makes an
entry in a log file.  I set the logging level in Icecast on this server to
4.  This morning, I checked the log for the watchdog app and it had
restarted Icecast 6 times overnight.  I noted the times and look in
Icecast's logs and I don't see anything that indicates a problem.  The last
restart was at 7/26/2005 11:16:56 PM.  
 
The other 2 servers in the cluster do not have this problem - Icecast keeps
running as it should.
 
I've attached some snippets from the log files from the server with the
problem, as well as the Icecast.xml file (with the passwords removed).
 
Any ideas why this is happening????
 
thanks,
Fred
 

Fred 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: icecast-no-passwords.ZIP
Type: application/octet-stream
Size: 3024 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.xiph.org/pipermail/icecast/attachments/20050727/faf60ac7/icecast-no-passwords.obj


More information about the Icecast mailing list