[Icecast] only one song plays

Nick Hudson nhudson
Mon Jul 26 21:54:08 PDT 2004


<200407271434.08443.msmith at xiph.org>
Message-ID: <4105DFF0.8040900 at lunar-linux.org>

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Ok switching to xmms fixed the problem.  I was using rhythmbox to listen
to the stream and there seems to be a problem with that.  Thanks for the
tip.  Another thing that I noticed is that sometimes a song will just
quit in the middle of the song and go to the next song.  Would that be a
problem with the cache fill??

Nick

Michael Smith wrote:
| On Tuesday 27 July 2004 14:28, Nick Hudson wrote:
|
|>When I set up my icecast server along with ices I can only get one ogg
|>file to play over the stream.  If I connect to the stream one song will
|>play fine with no problems, but when it goes to play the second song it
|>never plays I physically have to reconnect to the server to listen to
|>the next song.  My status page tells me that there is a song loaded and
|>playing but the only way to hear it is to reconnect to the server. Does
|>anyone know how to solve this problem??  I have tried searching the
|>archives but when I search I get nothing but perl code.
|>
|
|
| Sorry about the search being broken - problems with the switchover to new
| mailing list software. The current archives (not searchable, though)
are at
| http://lists.xiph.org/pipermail/icecast/
|
| Anyway, as to your problem: it sounds like icecast and ices are
working fine,
| but there's some sort of problem with the software you're using to
listen to
| it. Try using a different player.
|
| Mike
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.4 (GNU/Linux)

iD8DBQFBBd/wG5D1jWCZpTwRAkB7AJ9BPQ3vqO+Ns4LWJxDJ0TTdeJMWTwCgvzIi
ZXWaEuotAPtsXRh3W9UINcU=
=BUL5
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the Icecast mailing list