[icecast] Admin headaches

Marco Alanen marco at ormgas.com
Fri Jan 30 15:28:05 PST 2004



Greetings

I just migrated from a Debian install to a Gentoo install, and I'm 
having some issues getting the admin page to work.
I have setup the acl policy and hosts.allowed the same way as on
the Debian box, but I can't figure out how to use the *.aut files.
When I try to connect to the admin page, I get this:

[31/Jan/2004:00:12:03] [11:Connection Handler] No mountfile found, 
refusing access to WWW admin for phoenix

But I do have a mounts.aut in /etc/icecast.
Is there any way to fix this, or any way to go back to the old way of 
handling admin access (just acl policy and hosts.allow)?

And another weird thing. I can't telnet to localhost:8000 on the icecast 
computer, but telnetting to 126.1.120.140:8000 (its' IP) works just 
fine. Don't know if it's an icecast issue or if I've done some other 
mistake in the system setup.

  Thank you /Marco


-- 
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.
MailScanner thanks transtec Computers for their support.

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.




More information about the Icecast mailing list