[icecast] icast2 SAM2

Allan allan at cloud9-bbs.freeserve.co.uk
Sat Feb 28 15:11:41 PST 2004



> Hi
>
> I am trying to setup icast2 and SAM2 Broadcaster
>
> I have looked at the icast2 config and some of it was a little confusing -
> basically all I have changed from the default was the passwords - all IP
and
> ports remain as the default.
>
> I have setup SAM2 Broadcaster for MPEG3pro encoder and pointed it and SAM2
> to 192.168.0.3:8000 and mount as /C100.
>
> All works fine on the LAN and I can broadcast to all the other PCs on the
> LAN without a problem.
>
>
> I have opened port 8000 on my router/firewall and forwarded it to
> 192.168.0.3.
>
> I can from the internet goto <a href="http://<my_real_IP">http://<my_real_IP</a>>:8000/admin/stats.xml
> I can login and get the XML output that shows that icast2 is broadcasting
>
> However - when I call <a href="http://<my_real_IP">http://<my_real_IP</a>>:8000/C100.m3u from the net -
> WindowsMediaPlayerV9 opens - says connecting to media - and then comes
back
> as cannot find media. Again going to http://192.168.0.3:8000/C100.m3u
works
> fine on the LAN.
>
> Can someone please help me broadcast out to the net
>
> BTW I have a 512K DSL connection and I know that I probably wont get lots
of
> listners on the badwidth, but I was hoping for at least 1 or 2
>
>
>
>
>

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list