[icecast] Why no connect to relaying server?

Anatol icecast at recordcaster.de
Tue Apr 13 00:41:08 PDT 2004



Hi all!

I've setup an icecast2 relay server, which connect to an icecast1 server 
mountpoint. the stats.log of icecast1 lists an/my icecast2 relay connect 
- so far so fine :)

BUT: if i try to listen to the relayed stream, my winamp couldn'd 
connect: 404 file not found  :((

the access.log lines are like:

213.23.134.235 - - [13/Apr/2004:08:05:29 +0200] "GET /rc2 HTTP/1.0" 404 
109 "-" "xmms/1.2.7" 0

or with winamp:

213.23.134.235 - - [13/Apr/2004:07:58:16 +0200] "GET /rc2 HTTP/1.0" 404 
109 "-" "WinampMPEG/2.8" 1

<p>The original stream is a mp3-shout stream.

here some pices of my icecast.xml:

<p><p>[...]

<listen-socket>
    <port>19090</port>
    <bind-address>80.237.220.221</bind-address>
</listen-socket>

[...]
<!-- master server is comment out -->

<relay>
    <server>80.237.220.221</server>
    <port>9090</port>
    <mount>/rc</mount>
    <local-mount>rc2</local-mount>
    <relay-shoutcast-metadata>0</relay-shoutcast-metadata>
</relay>

[...]

hope, that are alle the important pices ;)

Have anybody an idea to solve the problem?? I would be verry happy :)

Have a nice day
Anatol

<p>--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list