[icecast] Icecast2 / Ogg / oddcastDSP / Winamp2 Constant Prebuffering

John Farnsworth si at darkness.nu
Thu May 15 13:04:41 PDT 2003



Hrm, but it works fine (and the mountpoint is /dnumusic.ogg).  It just
constantly says it's prebuffering.  It doesn't affect the audio output of
it at all, it just never scrolls the songtitle/etc.  Just prebuffer, flash
of title, prebuffer again.

On Thu, 15 May 2003, Jack Moffitt wrote:

> > Noticing a strange issue, i'm not sure where this lies.  I'm using
> > oddcastDSP to stream Ogg to icecast2, which seems to be working ok, but
> > using winamp (v2) to stream from icecast, winamp is constantly
> > prebuffering, displaying a length of 0:01.  Is this a known bug in either
> > Winamp or icecast, or a configuration issue perhaps?  I have a feeling
> > this is Winamp, but I was wondering if anyone knew for sure.
>
> Sounds like you forgot to name your mountpoint ending in .ogg.  Winamp
> assumes everythign is mp3 unless you give it a file extension.  It
> ignores mimetypes.
>
> jack.
> --- >8 ----
> List archives:  http://www.xiph.org/archives/
> icecast project homepage: http://www.icecast.org/
> To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
> containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
> Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.
>
--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list