[icecast] Directory listing disappeared

Geoff Shang gshang at uq.net.au
Thu Mar 20 05:18:24 PST 2003



Hi:

Last week, I upgraded an icecast2 server and enabled the directory code.
The primary streams that run on it showed up nicely.  As some may recall, I
had issues with libshout compiling (seems the sources got hosed somehow, a
fresh checkout fixed everything after all else failed), and I just compiled
the latest ices2.  I noticed, with some surprise, that the config file
hadn't changed in the 5 months since I'd last upgraded.  hmmm.  anyway,
without changing a single thing in the xml file, we started the new version
of ices.  Everything worked fine ... except our directory listing
disappeared.

Is there some XML magic I need to use now to get directory info published?
The server is now sending out:

ice-public: 0

for this stream, but I don't know if it was doing this before or not (I'm
guessing it wasn't).

Geoff.

<p>
-- 
Geoff Shang <gshang at uq.net.au>
ICQ number 43634701

Make sure your E-mail can be read by everyone!
http://www.betips.net/etc/evilmail.html

Please avoid sending me Word or PowerPoint attachments.
See http://www.fsf.org/philosophy/no-word-attachments.html

<p>--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.




More information about the Icecast mailing list