[icecast] ices (CVS) seg faults.

Michael Smith msmith at labyrinth.net.au
Fri Mar 22 04:36:39 PST 2002



At 01:07 PM 3/22/02 +0200, you wrote:
>With bitrate management ices segfaults when using a samplerate different 
>from 44100.
>But works with VBR (quality setting) works no matter what sample rate I 
>choose .
>
>[root at sanctuar ices]# ./ices ices-live.xml
>[2002-03-22  12:51:23] INFO ices-core/main ices started...
>[2002-03-22  12:51:23] INFO input-oss/oss_open_module Opened audio 
>device /dev/dsp at 1 channel(s), 22050 Hz
>[2002-03-22  12:51:23] INFO encode/encode_initialise Encoder 
>initialising with bitrate management: 1 channels, 22050 Hz, minimum 
>bitrate -1, nominal 128000, maximum -1
>Segmentation fault

Known problem - it's not MEANT to work, but it's meant to give a
proper error message instead of crashing.

This is already fixed in the rewrite (it's in a branch in CVS, but
I don't think it's fully functional right now - branch-beta2-rewrite,
if you're interested). 

I was going to try and finish off the rewrite and merge back to 
head this weekend.

Thanks for the bug report.

Michael

<p>--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list