[icecast] Encrypted password problem with icecast 1.3.11

Thomas Steiger Tom at riptech.com
Mon Nov 26 05:52:16 PST 2001



I have tried these steps and the encryption on the console still does not
seem to validate? Any other thoughts? Thanks,

Tom

-----Original Message-----
From: Jerome Alet [mailto:alet at unice.fr]
Sent: Tuesday, November 20, 2001 3:50 PM
To: icecast at xiph.org
Subject: Re: [icecast] Encrypted password problem with icecast 1.3.11

On Mon, Nov 19, 2001 at 12:03:53PM -0500, Thomas Steiger wrote:
> I have recently downloaded and compiled IceCast 1.3.11 with the crypt
option
> turned on. Once I did this I have not been able to access the ADMIN
console
> through telnet.  I got the latest version of mkpasswd from CVS and
compiled
> it.  I have included the encrypted version of the password into the
> configuration file and then started icecast. 

be sure to put the encrypted password in your config file and verify that
thre's no extra character after the last one, especially not a space or a
tab.

hth.

Jerome Alet

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.

--- >8 ----
List archives:  http://www.xiph.org/archives/
icecast project homepage: http://www.icecast.org/
To unsubscribe from this list, send a message to 'icecast-request at xiph.org'
containing only the word 'unsubscribe' in the body.  No subject is needed.
Unsubscribe messages sent to the list will be ignored/filtered.



More information about the Icecast mailing list